testtesttest testtesttesttest testtesttesttest testtesttest testtesttest test testtesttesttest testtest te st

Jag har hört talas om de där mystiska människorna som älskar hösten och mår som bäst då. En gammal lärare skall ha varit en av dom. Men jag själv har inte riktigt kommit överens med hösten de senaste åren. Jag har svårt att klä mig i tillräckligt lite för att inte svettas, men samtidigt inte för lite för att istället frysa. Jag får redan, utan att det har blivit så värst kallt, ont in i öronen, in i huvudet. Det behöver inte ens riktigt blåsa. Jag behöver ta på mig mina öronpuffar redan.

De är bland mina mest praktiska plagg. Men jag blir ofta nervös att jag ska råka bryta sönder dom när jag råkar ta i lite för hårt, för de är som stöpta efter mitt huvudet, och därmed sällsynta. Perfekt tryck som försluter om hörselgångarna, och ingen regleringsgrej uppe på som gör ont mot skalpen. Det är svårt att ens hitta öronpuffar (vet knappt ens vad det heter. öronmuffar?), men några som sitter skönt och omslutande och passar mitt minihuvud är ännu svårare. Paret som jag har nu fick jag för några år sedan från Berlin av min mor. Så därav av den lilla oron av att de ska gå sönder eller försvinna. Svårt att hitta lika bra igen. Minuset är dock att jag hör sämre i dom.

testtesttest testtesttesttest testtesttesttest testtesttest testtesttest test testtesttesttest testtest test test testtest

testinlägg

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0